Szeretettel várunk a Tisza-tó szívében!

NTAK regisztrációs szám:MA19020153 

Kedves Vendégház Tiszafüred

Tiszafüred központjában egész évben várja vendégeit a Kedves Vendégház. Ideális szálláshely, a Tisza-tó adottságait és szépségeit rejtő természeti környezetben. Várjuk a nyaralni vagy kirándulni vágyó gyermekes és kutyás családokat, baráti társaságokat, bármilyen korosztályú párokat, vagy akár horgászatra érkezőket.

Önálló kertesházként nyugodt környezetet biztosít a pihenést tervezők számára.

Barátságos környezetben, rugalmas és segítőkész szállásadókként várunk benneteket, hogy mielőbb megcsodálhassátok Tiszafüred és a Tisza-tó szépségeit, és kipihenhessétek magatokat egy gyönyörű, nyugodt, természeti környezetben.

<a href="https://szallas.hu/kedves-vendeghaz-tiszafured"><div><div></div><div>Kedves Vendégház Tiszafüred</div><div><script type="text/javascript" src="https://szallas.hu/js/excellent/1325665"></script></div></div></a>

Tiszafüred 

Tiszafüred a Tisza-tó fővárosaként, a nyugodt pihenés mellett számtalan látnivalót, kikapcsolódási lehetőséget biztosít az idelátogatók számára.

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, csendes természeti környezetre vágyók kedvelt helye. Csodálatos, gazdag élővilágú természeti környezet, Tisza-Tavi madárrezervátummal, Tiszavirág ártéri sétaúttal, Öreg Pákász tanösvénnyel és számos más látnivalóval.

Bárki könnyedén kipróbálhatja a horgászat adta örömöket, egyéb vízi sport és fürdési lehetőségeket.

A szabad strand családoknak, fiataloknak egyaránt megfelelő kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Csónakázás, kajakozás, kenuzás, vízibiciklizés, vízi játszótér és különféle programok várnak kicsiket és nagyokat.

Szabadvízi strand, homokos parttal, fákkal övezett terület, strandlabda pálya, büfék, éttermek sokasága, játszótér, kerékpáros pihenőpark várja a vendégeket.

A város évről évre több sport- és egyéb szórakoztató programsorozatnak, illetve fesztiválnak ad helyet, mint pl. a Halas Napok, Decathlon sportnapok, Operaháza Fesztivál, Tisza-tavi Vágta...stb.

Nagy kincse városunknak a termálvíz, az ide látogatókat termálstrand várja. Gyógyvize elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére kiváló. A strandon játszótér, homokos focipálya is található.

Városunk kulturális öröksége igen gazdag, Szűcs Imre fazekas a Népművészet Mestere, Nagyné Török Zsóka fazekas Népi Iparművész, Horváth Tibor bőrműves a Népművészet Mestere, Horváth Tiborné Csanálosi Katalin bőrműves, népi iparművész, Kovács Imre Kovácsoltvas kovács iparművész.

A híres füredi fazekasság mellett megtekinthetik a Nyúzó Gáspár Tájházat. Állandó régészeti kiállítással várja látogatóit a Kiss Pál Múzeum.

A kirándulni és sportolni vágyókat várja a nemrégiben épült Tisza-tavi Kerékpáros Centrum, ahol kerékpár kölcsönzési lehetőségre is alkalom nyílik, amellyel bejárhatók a parti töltések.

Rövid távolságra kiváló kirándulási ötletek a poroszlói Ökocentrum vagy akár a Hortobágy.

<a href="https://szallas.hu/kedves-vendeghaz-tiszafured"> <div> <div></div> <div></div> <div> <script type="text/javascript" src="//szallas.hu/js/excellent/1325665"></script> </div> </div> </a>

<a href="https://szallas.hu/kedves-vendeghaz-tiszafured"><div><div></div><div>Kedves Vendégház Tiszafüred</div><div><script type="text/javascript" src="https://szallas.hu/js/excellent/1325665"></script></div></div></a> 


©
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el